Alakformáló

Ajánlott fogyókúra támogatására, a hatékonyság növelésére. Alapja a nyirokmasszázs, amit kibővítünk a kötőszövetre és a bőr minőségére ható illó olajok bőrbe való bemasszírozásával, majd köpöllyel erősítjük a fogyás következtében meglazult kötőszövetet. A masszázs végén a kezelt bőrfelületre zsírégető krémet viszünk fel, majd ezt fóliába csomagoljuk és a kedves vendég otthona nyugalmában tovább égetheti nemkívánatos úszógumiíjait.​

Az aromaolajak olyan különleges illóolajok, amelyek nagyon könnyen bedolgozhatók a bőrfelületen át a kötőszövetbe és a továbbiakban a véráramba és így fejtik ki hatásukat a szervezetre. Ha az olajakat a kívánt felületen alkalmazzuk, akkor ott már pár kezelés után látható pozitív változások lesznek, amit akár centiméterekben is mérhetünk. Ez a masszázs jótékonyan támogatja a fogyni vágyókat. 3-4 órával a kezelés előtt ne fogyasszunk tömény táplálékot, de annál nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása ajánlott. A bőr és a kötőszövet állapotától függően döntünk milyen illóolajat és technikát alkalmazunk.

Ezt a terápiát minden évszakban alkalmazhatjuk, kombinálva más kiegészítő metódusokkal. Az aromaterápiás alakformáló masszázs nem terheli a szervezetet, sőt felfrissít, de még is vannak esetek, amikor ezt a metódust nem ajánljuk: epilepszia, sclerozis multiplex, rákos daganat, terhesség és szoptatás alatt, közvetlen erős lázas megbetegedés után, cukorbetegségnél valamint magas vérnyomásnál. Speciális aromaterápiás alakformálás pozitív hatásai: négyszer hatásosabb fogyás, a cellulit és striák kisimulása, a méreganyagok masszív távozása a kötőszövetből, bőre újra rugalmas és selymes.